Godlir.dk

Velkommen til Godlir.dk

Godlir har et bredt udvalg af accessories til mænd. Webshoppen bestræber sig på, at kunne finde moderne styles og trends til den stilrene mand. De forhandler populære brands, som Apocs, Arrogant Artists, Oliver Copenhagen, Oill, mm. Disse mærker præsenterer mange unikke kategorigrupper, hvor én stor ekspertise især haves omkring moderne læder keyhangers, ure, armbånd & headwear.

Vi har stået for en ny forside til Godlir. Formålet har været at opbygge en højere CTA (Call To Action) på forsiden, samt en forbedret interaktion. Vi har været i tæt dialog med Godlir omkring opsætningen af den nye forside, og har igennem hele forløbet fungeret som fast sparringspartner.

Der er blevet lavet en solid søgemaskineoptimering, som har resulteret i gode placeringer på mange forskellige søgefraser. Allerede på 30 dage steg vi total 401 placeringer (Google) på de 61 søgeord der blev arbejdet med i perioden.  Dette resulterede i en ordrefremgang på over 100% i måned 2.

Overordnet set forbedrede vi den organiske trafik på Godlir med hele 416% set over en periode på 11 måneder, sammenlignet med samme periode året forinden. Vi er stolte over udviklingen og har været glade for et godt samarbejde.

Kvalitet i top.

Skriv eller ring til os

SEO