Godlir.dk

Hjem Cases Godlir.dk

Velkommen til Godlir.dk

<a href=”http://godlir.dk/”>Godlir har et bredt udvalg af accessories til mænd</a>. Webshoppen bestræber sig på, at kunne finde moderne styles og trends til den stilrene mand. De forhandler populære brands, som Apocs, Arrogant Artists, Oliver Copenhagen, Oill, mm. Disse mærker præsenterer mange unikke kategorigrupper, hvor én stor ekspertise især haves omkring <a href=”http://godlir.dk/produkt-kategori/keyhangers/”>moderne læder keyhangers</a>, ure, armbånd &amp; headwear.

Vi har stået for en ny forside til Godlir. Formålet har været at opbygge en højere CTA (Call To Action) på forsiden, samt en forbedret interaktion. Vi har været i tæt dialog med Godlir omkring opsætningen af den nye forside, og har igennem hele forløbet fungeret som fast sparringspartner.

Der er blevet lavet en solid søgemaskineoptimering, som har resulteret i gode placeringer på mange forskellige søgefraser. Allerede fra den første måned opnåede vi 401 forbedrede placeringer i Google, hvilket resulterede i en ordrefremgang på over 100% i måned 2. Igennem hele forløbet har Meresalg fungeret som fast sparringspartner. Ydermere også givet tips og råd til hvordan Godlir selv har kunnet hjælpe til i processen.