Book et møde

Visuel identitet, koncept og ideer

At have en stærk visuel identitet er afgørende for enhver virksomheds langsigtede succes. Igennem Branding & PR skabes der genkendelighed, som giver dig en ”top-of-mind” fordel over for dine konkurrenter. Udbyttet heraf giver din virksomhed en øget kendskabsgrad, som i sidste ende tilfører din forretning mere værdi. I vores arbejde kombinerer vi idéer og kreativitet, samt tager afsæt i dine ønsker og mål. I et samarbejde med os giver vi dig det bedst mulige standpunkt for at blive #1 i din branche.

Sådan hjælper vi din virksomhed

Gode idéer, branding og Visuel identitet

Vi kombinerer vores kompetencer inden for områderne branding, marketing, design, PR og visuel identitet. Sæt din virksomhed i fokus, og sats på branding igennem én af vores services.

Strategisk branding

Vi forstår at udvikle et visuel identitet, som gør sig genkedeligt på markedet. Vores strategi er spændende og unik. Fra case til case differentierer vi vores overvejelser, således den enkelte branding strategi lige netop er tilpasset din virksomhed.

Kombination af branding og PR

Som kunde hos Meresalg har du den unikke mulighed, at kombinere gennemført branding og PR. PR er en meget effektiv branding metode, og kan lynhurtigt give god omtale i både medier, tv, radio, magasiner mm.

  • pressemeddelelse JC IMEX

Opnå genkedelig med branding og PR

Ved at lave et samarbejde med meresalg om branding og PR, så vil du opnå genkendelig hos dine kunder, samt markedet totalset.

Få en "top-of-mind" position på markedet

Igennem genkedelighed skabes der en top of mind position, som gør at kunden vil huske dig, således du også bliver valgt næste gang.

Få et større afkast igennem branding

God top of mind kan skabe mere omtale, hvilket gør at du vil opnå et større afkast og salg.

Få et indblik i de mange muligheder

Ring og tag en snak med en af vores specialister på 7171 3636.

E-mail markedsføring

PR fotos

PR & Pressemeddelelse

Rebranding

Koncept udvikling