3 tips når du skal investere

Lau Christensen / 1 år siden

3 tips når du skal investere

Indehaver Monica fra investeringsmuligheder giver 3 tips du kan bruge før en investering.

I forbindelse med vores samarbejde med Investeringsmuligheder har vi spurgt indehaver Monica om 3 simple tips, når man som forbruger skal investere.

Hvem er Investeringsmuligheder.dk?

Investeringsmuligheder er en dansk virksomhed, som formidler kontakten mellem forbrugere og uafhængige rådgivere.

Hvad tilbyder Investeringsmuligheder.dk?

Mange danskere ser investering som en vildrede. Det kan være svært at vide hvordan man opnår det størst mulige afkast, samt hvilken type investering man skal vælge. Disse uopklarede spørgsmål, har vi i dag delt med vores samarbejdspartner og kunde investeringsmuligheder, som så har givet deres bud på 3 af de vigtigste tips, når man skal investere.

Man kan sige det er en investeringsportal, hvor forbrugeren helt uforpligtende kan indhente 3  tilbud på enten sin formueforvaltning eller pensionsopsparing. Således gøres det nemt for brugeren, at sammenligne markedet og vurdere om det er relevant eller ikke.

Kort sagt, så gøres forvaltningen på pension og formue gennemskueligt.

Dags dato har investeringsmuligheder hjulpet over 500 danskere.  Formålet er at give alle danskere den bedste pensionsopsparing og formueforvaltning, til den skarpeste pris. Beregnet ud fra et gennemsnit kan man som forbruger spare 12.000 kr. pr. 1. mio. kr. årligt på sin forvaltning. Dermed er der flere midler til andre ærinder, såsom eksempelvis opsparing.

Monica udtaler følgende:

Brug investeringsmuligheder.dk til at finde en uvildig rådgiver der giver dig buddet på en skræddersyet løsning på forvaltning af din formue eller pensionsopsparing. Det er GRATIS og uforpligtende. Du sparer tid og får kontakt til de bedste indenfor faget – ALLE godkendt af Finanstilsynet.

Du skal vælge den risiko, som passer til dig, og du skal vælge risiko, før du tænker på afkast.

Du skal acceptere, at du skal tage en risiko med dine penge på de rigtige tidspunkter af dit liv. Det er måden at få dem til at vokse på, det er bare ikke længere – afslutter Monica med et smil.

Monica - investeringsmuligheder
Indehaver: Monica

Gratis for alle forbrugere

Siden er gratis for alle forbrugere. Nemt og enkelt udfylder man blot en formular, og modtager 3 tilbud fra en uafhængig rådgiver. Det er vigtigt at notere sig, at virksomheden ikke kun er sat i værk til en specifik målgruppe, men faktisk hjælper både små og store opsparinger.

Du kan besøge deres hjemmeside her: www.investeringsmuligheder.dk